Katrin Budapest márkaképviselet logó

Augusztusi munkarend

2022.07.26
 

Tisztelt Partnerünk!

 

A 2022 -es év és velejárói (háború, energiaválság, infláció) a papírpiac számára egy rendkívül bizonytalan, és kiszámíthatatlan időszakot eredményezett.

 

Az alapvetően rendkívül energiaigényes papírgyártási folyamat, a folyamatosan dráguló nyersanyagok, a drasztikusan emelkedő alapanyagárak, a papírtermékek jelentős keresletnövekedésével társult, mely munkavállalóinkra lényegesen nagyobb terhet rótt, mint egy átlagos időszakban.

 

Cégünk mögött a világ egyik legnagyobb papíripari vállalata áll, így viszonylag nyugodtan várhatjuk az előttünk álló elérhető energiában szegény, papírtermékekben nem bővelkedő időszakot.

 

Bár az utóbbi egy évben a papírtermékek átadási ára drasztikus módon emelkedett, cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy higiéniai termékeinket a megszokott minőségben, maximális rugalmassággal és folyamatos ellátással biztosítsuk kedves partnereink részére!

 

A dolgozóinkra nehezedő fokozott igénybevétel ellensúlyozásaképp 2022.08.08-tól cégünk áttér - teszt jelleggel - augusztus hónapban a 4 napos munkahétre, ezért nyitva tartásunk az alábbiak szerint módosul:

 

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
Hétfőtől - csütörtökig: 7,30-17,30.- ig

Raktár (áruátvétel/árukiadás):
Hétfőtől - csütörtökig: 9,00-16,30.- ig

 

Pénteken, hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk!





Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél