Katrin Budapest márkaképviselet logó

Hajtogatott toalettpapír

2020.08.25



Hajtogatott toalettpapír

smilepaper.hu toalettpapírjai bő választékából vásárolhatunk. A klasszikus tekercs mellett hajtogatott toalettpapírt is választhatunk. Leggyakrabban kisforgalmú helyeken, mint vendéglők, szórakozóhelyek mosdójában találkozhatunk hajtogatott toalettpapírral, de saját otthonunkba is megéri nagyobb mennyiségben vásárolni belőle, mivel így sokkal gazdaságosabb és olcsóbban juthatunk hozzá nagyobb mennyiséghez. A toalettpapír olyan kellék, amelyre minden nap szükség van, ezért megéri akár nagyobb mennyiségben vásárolni.

           

Katrin Plus Toilet Handypack hajtogatott toalettpapír:
 
Kiváló minőségű, két rétegű, fehér színű, 100% cellulóz, puha hajtogatott toalettpapír.  A hajtogatott kéztörlőkhöz hasonlóan zig-zag, vagyis Z alakú hajtogatásúak a papírlapok. Egy csomagolás 250 db toalettpapírt tartalmaz. A lapadagoló egyenként adja a lapokat.  

 
 
A lapok mérete: 23x10,3 cm

Ajánlott lapadagolót is rendelni a hajtogatott toalettpapírhoz, de nélküle is használható. A 92605 és a 92582 típusú adagolókkal kompatibilis. Az adagoló egyenként adja a lapokat, ezért gazdaságos és környezetkímélő megoldás.
 




Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél