Katrin Budapest márkaképviselet logó

Konyhahigiénia

2019.07.29


Konyhahigiénia




Legyen szó főzésről, étkezésről vagy egy kis lazításról, a konyha a családi élet központi színtere. Érdemes tehát kiemelt figyelmet szentelnünk a konyha takarítására. Ipari konyhákban pedig komoly előírásoknak is meg kell felelni a tisztaság terén.


 
Nálunk megtalál mindent, amire a nagykonyhában felmerülő igényekhez szüksége lehet ipari tisztítószerektől kezdve a legjobb minőségű szemeteszsákokig. Tekintse meg kínálatunkat akár személyesen akár webshopunkban!
 
 


A konyhahigiénia egyik fő szabálya a kézmosás. A Smilepaper.hu-nál kézhigiéniai felszerelések széles választékát találja. Az ipari konyhákban, étkezőkben kimondottan hasznos szappan- és kéztörlőadagolók különböző változatban és megoldásban elérhetőek nálunk.
 
 


Tisztaságra és csillogásra vágyik? A SmilePaper konyhahigiéniai termékek kifogástalan minőségével biztosan meg lesz elégedve. Háztartási és ipari tisztítószer kínálatunkban kiváló zsíroldókat talál, amelyek a legmakacsabb szennyeződésekkel is felveszik a harcot. A legjobb minőségű súrolószerekre és egyéb felülettisztítókra is rálelhet nálunk!

> tisztítószerek


Felhozatalunk elsőrangú mosogatógép tablettákkal, mosogató szerekkel, öblítőkkel és egyéb kiegészítőkkel rendelkezik, melyek rendkívül jól használhatók a legkoszosabb felületekre, hatékonyan elbánnak a szennyeződésekkel, megelőzik a vízcsepp foltok kialakulását és karbantartják a mosogatógépet, illetve hosszabbítják a mosogatógép élettartamát.
 


Többször használható szöszmentes törlőkendőnk is nagy népszerűségnek örvend, mivel könnyedén eltávolítja az olajos, zsíros szennyeződéseket, gyorsan felszívja a nedves felületekről a folyadékot. Erős rostanyaga miatt rugalmas és nem lukad ki.

> szöszmentes törlőkendők

A megfelelő konyhahigiénia legyen olyan fontos Önnek, mint nekünk vevőink elégedettsége! Ehhez termékeinkkel mi minden segítséget megadunk.






Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél