Katrin Budapest márkaképviselet logó

Tisztán és zölden!

2023.01.23
 
Tisztán és zölden!
 
 

A Katrin legfőbb küldetése, hogy tisztává és zöldebbé tegye a mosdóinkat!
 
 
 A Smilepaper.hu Kft. a Katrin budapesti márkaképviselete a nyilvános és kereskedelmi mosdók fenntartható higiéniai megoldásaiban alapvetően érdekelt, emellett az ipari munkahelyek igényeinek maximális kielégítésére koncentrál.

 Megoldásaink különböző ügyfélszegmensek igényeit elégítik ki, beleértve a takarítócégeket, irodákat, ipari termelőüzemeket, kórházakat, iskolákat és éttermeket. Higiéniai megoldásaink biztonságosak, intelligensek és funkcionálisak, higiéniai töltőanyagokból, szappanból, adagolókból, szemetesből és speciális törlőkből állnak.

Termékeinket a Metsä Tissue gyártja, amely a Metsä Group része - egy világszerte működő felelős és fenntartható finn erdőipari csoport.

 
 
A Katrin minden lépése a fenntarthatóságról és a tisztaságról szól! A higiénikus és biztonságosan használható megoldások kiemelt fontosságúak számára.
 
Az évtizedek alatt megszerzett szakértelmünk és a vevői vélemények nyomon követése garantálja az optimális higiéniai megoldásokat az elérhető legmagasabb szintű higiéniai szabványokkal az Ön cége, és ügyfele igényei szerint.

 

A „CLEAN” a Katrin mosdómegoldások szempontjából komoly jelentéstartalommal bír:


> A papír a leghigiénikusabb módja a kézszárításnak.

> Toalettpapír, kéztörlő és szappan akár érintésmentes adagolással.

    > Allergiateszt hab és folyékony szappanjaink esetében.

    > Érintésmentes szemetesek a maximális biztonságért.

 

 

Az ujjakra lerakódott
baktériumok száma

(szárítás előtt és után)

A felületekre lerakódott
baktériumok száma

(a papírtörlő adagolókhoz képest)

Levegőbe kerülő vírusrészecskék

(a levegőbe kerülő részecskék száma különböző távolságokban 15 perc elteltével)

Egyszer használatos papír kéztörlők

smile

-76% - 15

Meleglevegős kézszárítók

frown

+194%

2.5x

magasabb

104

Nagy sebességű levegővel szárító kézszárító

frown

+42%

1000x

magasabb

3005

 

 

A „GREEN” jelentése:

 

Katrin minden lépésnél figyelembe veszi a környezeti hatásokat. Egyedülálló „erdőtől a végfelhasználóig” értékláncunk garantálja, hogy a Katrin termékei fenntartható és megbízható módon készüljenek. Csökkentjük a kiegészítő anyagok használatát és körforgásos gazdálkodást alkalmazzuk. A Katrin tissue termékek döntő többsége Nordic Swan vagy az EU ökocímkével rendelkezik. Valóban zöldek vagyunk, mert olyan megoldásokat kínálunk, amelyek bizonyított fenntarthatósági előnyökkel járnak, és minimálisra terhelik a környezetet.

 

 

 

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Forduljon hozzánk, és mi segítünk Önnek abban, hogy cégének higiéniai igényeit biztonságosan, fenntarthatóan és megbízhatóan oldja meg – lehetővé téve, hogy az alaptevékenységére összpontosítson.

Lépjen kapcsolatba velünk - kötelezettség nélkül:

 

 

 

 

Cégünk, mint a Katrin budapesti márkaképviselete, a higiéniai megoldások és a fenntartható növekedés terén – mindent, amit teszünk, tiszta és zöld módon tesszük.

 
Tegyen egy próbát!

 

 

 





Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél