Házhozszállítás

Szállítási/áruátvételi és fizetési információk:


Házhozszállítás díja:

Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg feletti rendelés esetén: díjtalan!
Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg alatti rendelés esetén: 2500 Ft+ÁFA (bruttó 3175 Ft).

Raklapos szállítás:

Raklapos szállítás esetén megrendelőinknek gondoskodnia kell a raklapos áru átvételéről, mozgatásáról. A gépkocsivezető nem tudja a raklapnyi terméket emeletre felvinni, vagy behordani az épületbe, a teherautóról való lepakolásról megrendelőinknek kell gondoskodniuk. Raklapos feladás esetén a feladás napját követő 1-3 munkanapon belül a megrendelés megérkezik a szállítási címre. Alapesetben a raklapok ára nem kerül a webes rendelésen feltüntetésre. Az áru átvétele során csereraklap biztosítására számítunk, amennyiben nem tudnak csereraklapot biztosítani, akkor utólag a raklap ára is felszámításra kerül.


Személyes áruátvétel:

Megrendelőink személyesen is átvehetik megrendeléseiket telephelyünkön. A megrendelés leadása után kollégáink minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolják az áruátvétel lehetséges időpontját! Amíg nem igazoltuk vissza a pontos átvételi időpontot, addig kérjük NE induljon el a megrendelésért!

Áruátvétel helye:
Smilepaper.hu Kft.
1044 Budapest, Ezred u. 2. - Login Business Park (volt Európa Center) B2/13 épület.
Áruátvétel/árukiadás: hétfőtől - péntekig: 8,00-15,30, hétvégén és ünnepnapokon: zárva.
FONTOS! Irodánkban bankkártyás fizetés nem lehetséges.


Fizetési módok:

Készpénz/Utánvét: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a csomag átvételekor kívánja kiegyenlíteni. Utánvét: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a csomag átvételekor kívánja kiegyenlíteni.

Banki utalás: Akkor válassza, ha a rendelés értékét utólagos átutalással kívánja kiegyenlíteni. Ez a fizetési mód első vásárlás esetén nem lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot szeretné igényelni, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!

Banki előre utalás: Akkor válassza, ha a rendelés értékét átutalással kívánja kiegyenlíteni. A termék/termékek beérkezése után kiállítjuk a számlát, melyet e-mailben vagy faxon elküldünk. A számla kiegyenlítése után szállítjuk a megrendelést, mely átvételekor a csomag tartalmazza az eredeti átutalásos számlát.

Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben, előre-utalással vagy átutalással történhet, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.