Katrin Budapest márkaképviselet logó

 

Házhozszállítás

Szállítási/áruátvételi és fizetési információk:


A webáruházban leadható megrendelés minimum összértéke 10.000 Ft+ÁFA (bruttó 12.700 Ft). Amíg a kosár értéke ezt nem haladja meg, addig nem adható le a megrendelés!


Házhozszállítás díja:


Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg feletti rendelés esetén: díjtalan!
Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) összeg alatti rendelés esetén: 3000 Ft+ÁFA (bruttó 3810 Ft).
A fenti díjak Magyarország teljes területén 15 csomagig (max. 150 kg) érvényesek, amennyiben a megrendelés csak raklapon/raklapokon szállítható vagy túlméretes, ez esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyedi árajánlatot készít a szállításra vonatkozóan.

Raklapos szállítás:

Raklapos szállítás esetén megrendelőinknek gondoskodnia kell a raklapos áru átvételéről, mozgatásáról. A gépkocsivezető nem tudja a raklapnyi terméket emeletre felvinni, vagy behordani az épületbe, a teherautóról való lepakolásról megrendelőinknek kell gondoskodniuk. Raklapos feladás esetén a feladás napját követő 1-3 munkanapon belül a megrendelés megérkezik a szállítási címre. Alapesetben a raklapok ára nem kerül a webes rendelésen feltüntetésre. Az áru átvétele során csereraklap biztosítására számítunk, amennyiben nem tudnak csereraklapot biztosítani, akkor utólag a raklap ára is felszámításra kerül.


Személyes áruátvétel:

Megrendelőink személyesen is átvehetik megrendeléseiket telephelyünkön. A megrendelés leadása után kollégáink minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolják az áruátvétel lehetséges időpontját! Amíg nem igazoltuk vissza a pontos átvételi időpontot, addig kérjük NE induljon el a megrendelésért!

Áruátvétel helye:
Smilepaper.hu Kft.
1044 Budapest, Ezred u. 2. - Login Business Park (volt Európa Center) B2/13 épület.
Áruátvétel/árukiadás: hétfőtől - péntekig: 9,00-15,00, hétvégén és ünnepnapokon: zárva.
FONTOS! Irodánkban bankkártyás fizetés csak SimpleBusiness szolgáltatással lehetséges: ehhez fizetéskor egyidejűleg okostelefonra lesz szüksége internetkapcsolattal (e-mail olvasási lehetőség vagy SimplePay fiók vagy netbank hozzáférés a telefonon)!


Fizetési módok:

Készpénz/Utánvét: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a csomag átvételekor kívánja kiegyenlíteni. Utánvét: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a csomag átvételekor kívánja kiegyenlíteni.

SimplePay online bankkártyás fizetés: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a megrendelés leadásával egyidejűleg online kívánja kiegyenlíteni. Kérjük, hogy SimplePay fizetéssel csak olyan megrendelést fizessenek ki, amelyen minden termék raktáron van! Egyéb esetben kérjük válasszák az előre-utalásos fizetési módot.

Banki utalás: Akkor válassza, ha a rendelés értékét utólagos átutalással kívánja kiegyenlíteni. Ez a fizetési mód első vásárlás esetén nem lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot szeretné igényelni, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!

Banki előre utalás: Akkor válassza, ha a rendelés értékét átutalással kívánja kiegyenlíteni. A termék/termékek beérkezése után kiállítjuk a számlát, melyet e-mailben vagy faxon elküldünk. A számla kiegyenlítése után szállítjuk a megrendelést, mely átvételekor a csomag tartalmazza az eredeti átutalásos számlát.

Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben, SimplePay online fizetéssel, előre-utalással vagy átutalással történhet, helyszíni bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.


 

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél