Katrin Budapest márkaképviselet logó

Rólunk fotó I.

Kik vagyunk?
A Smilepaper.hu Kft. a finn tulajdonú papíripari óriásvállalat, a Metsa Group budapesti márkaképviselete. A Metsa Group az egyik legnagyobb papíripari csoport a világon, 30 országban van jelen és 12.500 alkalmazottat foglalkoztat. Észak és Közép-Kelet Európában piacvezető márkatermékeivel (Lambi, Tento, Serla, Mola, KATRIN, Saga). Ezeket a termékeket 9 gyáregységben állítják elő, a felelős jövedelmezőség, megbízhatóság és fenntarthatóság értékelvek maximális figylembevételével. 2014-es évtől cégünk a KATRIN márkatermékek legnagyobb forgalmazója Magyarországon. A kínálatunkban minden olyan termék megtalálható, melyre Önöknek szükségük lehet ahhoz, hogy mosdóhigiéniájukat professzionális szintre emeljék. A KATRIN márkatermékek minőségben minimum ugyanazt tudják, mint a Magyarországon ismert nagy higiéniás cégek termékei, azonban lényegesen kedvezőbb árakon tudjuk vevőink részére ezeket biztosítani. Szerződött partnereinknek díjmentesen, vagy minimális összegért kínáljuk a kiváló minőségű, szép és rendkívül gazdaságosan működtethető KATRIN adagolócsaládot. 2021.06.01-től a TENTO budapesti márkaképviseletét is cégünk látja el. Magas minőségű háztartási papírtermékeket értékesítünk a márkanév alatt. Ha az Ön számára a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb, akkor válassza  cégünket és az általunk képviselt KATRIN és TENTO márkatermékeket!

Smile Paper házhozszállítás

Miért minket válasszon?
Mert elhivatottak vagyunk vevőink elégedettsége iránt, ezért jó minőségű termékeket gyártunk és forgalmazunk, gyorsan szállítunk, szakmai tapasztalatunkkal pedig segítjük az Önök munkáját, mindezt elérhető áron. Forgalmazott márkáinkból többszáz raklapos készletet tartunk, így biztosítjuk partnereink stabil és folyamatos ellátását a higiéniai termékekből.

Nagytekercses wc papírok gyártása

Logisztikánk
Budapesten a IV. kerületben található központi raktár -és logisztikai bázisunk, az Ezred u. 2. sz. alatt (B2/13-as épület). A megrendelések kiszállítását részben saját gépjárműveinkkel, részben szállítmányozó cég igénybevételével végezzük az ország egész területén. Gyorsan (24-72 órán belül) és akár díjmentesen házhoz szállítjuk a megrendelését!
 
Szerződött partnereink részére üzemünkben maximális rugalmassággal és gyorsasággal állítjuk elő a kívánt paraméterű termékeket, legyen az toalettpapír vagy kéztörlő! Az általunk feldolgozott alapanyag 100 %-a felelős erdőgazdálkodásból származik, FSC és EU Ecolabel minősítéssel ellátva.

Wc papír gyártás

Ipari wc papír nagykereskedés

Saját gyártású termékeink
A Smile márkanév garancia a minőségre! Saját gyártású termékeinket 100 % cellulóz tartalmú, a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból állítjuk elő. A gyártás során folyamatosan ellenőrizzük termékeink minőségét. Termékcsaládunkban megtalálhatóak a piacon használatos mini-midi-maxi átmérőjű közületi toalettpapírok és ipari kéztörlők, valamint orvosi lepedők.Katrin termékek

Cégünk a Metsa Group budapesti márkaképviselete, nálunk található a legnagyobb árukészlet és a legszélesebb választék Magyarországon ebből a termékcsaládból! KATRIN termékkínálatunkban megtalálhatóak a kiváló minőségű tekercses és hajtogatott kéztörlők, toalettpapírok és szalvéták, kozmetikai kendők, valamint az ezek adagolásához szükséges, minden felhasználási igényt kielégítő, modern, fiatalos adagolórendszerek is. Kínálatunk a folyékony és habszappan, illetve a kézfertőtlenítő és légfrissítő rendszerekkel teljes mértékben lefedi a mosdóhigiénia igényeket.
 
      
Tento termékek
Cégünk a Tento budapesti márkaképviseletét is ellátja. Tento kínálatunkban elérhetőek a kiváló minőségű háztartási toalettpapírok, konyhai törlőpapírok, papírzsebkendők, kozmetikai kendők és szalvéták. A Tento termékek komfortérzetet biztosítanak az egész család számára a mindennapokban.
 
 
Fasana szalvéták
A tökéletesség szinonimája a minőség és választék terén! Design, Decosoft, egyszínű és dombornyomott szalvéták.
 
 
Fertőtlenítő- és tisztítószerek, takarítóeszközök
A papírtermékek mellett széles választékban forgalmazunk fertőtlenítőszereket, mosogató- és tisztítószereket, takarítóeszközöket elsősorban ipari felhasználásra. Termékportfóliónk nagy részét a Clean Center és a Vileda Professional termékek alkotják, de számos ismert márkatermék is megtalálható a kínálatunkban.
 
 
Webshop
Rendeljen a nap 24 órájában bármikor, kényelmesen webáruházunkban! www.smilepaper.hu
Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is elégedett ügyfelünk lesz!

 

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél