Katrin Budapest márkaképviselet logó

 

Vegyiáruk, takarítóeszközök, csomagolás » Tisztítószerek » WC tisztítók, vízkőoldók, lefolyótisztítók

Bref Excellence Gel Color Aktiv+ folyékony wc tisztítószer 700 ml, Citrus/Ocean/Lavender

Cikkszám: BREFWCGEL
Bref Excellence Gel Color Aktiv+ folyékony wc tisztítószer 700 ml, Citrus/Ocean/Lavender
Nettó egységár: 569 Ft Nettó akciós ár: 459 Ft Bruttó akciós ár: 583 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TOVÁBBI KÉPEK:

Bref Excellence Gel Color Aktiv+ folyékony wc tisztítószer 700 ml, Citrus/Ocean/LavenderBref Excellence Gel Color Aktiv+ folyékony wc tisztítószer 700 ml, Citrus/Ocean/Lavender

TERMÉKLEÍRÁS:

Bref Excellence Gel kiváló megoldás higiéniai szempontból a tiszta, de mégis szenzációs illatú WC-csészéhez. Az önaktiváló formula biztosítja a higiéniát és a csillogást, valamint hatékony a vízkőlerakódások és a WC-szennyeződések ellen, miközben a speciálisan kifejlesztett prémium és tartós illatolajok kiválóan frissítik és illatosítják a WC-csészét. Válassza ki kedvenc illatát a Citrus; Ocean; Lavender közül.

- Alkalmazás: oszlassa el a Bref Excellence Gel-t a perem mentén.
- Könnyű eloszlás: az optimalizált adagolókupakkal a Bref Excellence Gel könnyen eloszlatható, még a nehezen hozzáférhető területeken is.
- Önaktiváló formula: Az önaktív formula rendkívül nagy erővel és hatékonyan távolítja el a makacs WC-szennyeződéseket és a vízkövet.
- Érzéki illat: élvezze a jellegzetes illatélményt, mely illatolajokkal gazdagított.

Összetevők:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok

Gyermekbiztos zár:
A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Erős szennyeződés esetén hagyja 30 percig hatni. Ezután öblítse le a WC-t. Szükség esetén használjon WC-kefét.

Tárolás:
Eredeti, ép, jól lezárt csomagolásban, száraz 5 - 40 celsius fok közötti hőmérsékleten kell tárolni. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Csak WC-ben használható. Amennyiben a termék kifröccsen azonnal öblítse le tiszta vízzel. Ne keverje fehérítővel vagy más tisztítószerrel, mert az mérgező klórgáz vagy hő képződését okozhatja. BELÉGZÉS ESETÉN: Vigyük a sérültet friss levegőre, és tartsuk olyan helyzetben, hogy kényelmes legyen a légzés.

Veszély:
Hidrogén-kloridot, 2,2'-(Octadec-9-enylimino)bisethanol-t tartalmaz. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Légúti irritációt okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti csomagolásban tartandó. A por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A szennyezett ruhát újbóli használat előtt ki kell mosni. A kiömlött anyagot fel kell itatni a körülvevő anyagok károsodásának megelőzése érdekében. Elzárva tárolandó. Saválló bélésű edényben tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Kiszerelés: 700 ml/db.
Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 10 db.
Többféle illat, az illat és a típus nem választható.

VIDEÓ:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél