Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Tisztítószerek » Felmosószerek, padlótisztítók, általános tisztítók

Frosch Hygienic Lavender univerzális tisztító spray, 500 ml (levendula)

Cikkszám: EHFLFT3
Frosch Hygienic Lavender univerzális tisztító spray, 500 ml (levendula)
Nettó egységár: 1.349 Ft Nettó akciós ár: 1.120 Ft Bruttó akciós ár: 1.422 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

Higiénikus tisztaság az egész háztartásban. Használható a legtöbb lemosható felületen és a padlón is. Hatékonyan távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket, visszamaradó szerek nélkül, higiénikus tisztaságot biztosítva.

Összetevők: < 5 % anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, szappan, illatanyagok. További összetevők: levendula kivonat, kis mennyiségben kozmetikai színezőanyagok.

A Frosch márka 1986-ban jelent meg a környezetbarát termékek között elsőként Németországban. A Frosch a kezdetektől fogva hatékony, az emberi és természeti környezetre veszélytelen, természetes alapanyagokat használ fel a gyártásához. Ez azt jelenti, hogy tisztítószereinkben az aktív mosóhatást kifejtő, úgynevezett felületaktív anyagok növényi alapúak, így biológiailag gyorsan és teljes mértékben lebomlanak. Emellett nem használunk agresszív, és nem biztonságos összetevőket (például foszfátokat). Kizárólag újrahasznosítható anyagokat és 100%-ban újrahasznosított műanyagot használunk a csomagolások előállításához.

A Frosch termékek gyártása során a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok mindig kiemelt fontosságúak számunkra. 2003-ban megszereztük az EMAS III környezetvédelmi hitelesítést, így minden évben bizonyítanunk kell, hogy fenntartjuk és továbbfejlesztjük környezetvédelmi és erőforrás felhasználási folyamatainkat a gyártás során.

A Froschnál a fenntarthatóság nem csak a termékek receptúrájában, hanem a gyártásban és a csomagolásban is fontos szerepet játszik. Fenntarthatósági törekvéseink előremutató és folyamatos fejlesztése elismeréseként a Frosch márka már több díjat is kapott. A termékek minden apró részlete fontos számunkra az innovatív növényi alapú összetevőktől, az újrahasznosított műanyag palackok használatán át, az újrafelhasználható címkékig, ragasztókig és tintákig. Vásárlóinknak a hatékony tisztítóerő, valamint az emberi- és természeti környezet védelmének kombinációját kínáljuk.

Kiszerelés: 500 ml.
Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 8 db.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél