Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Tisztítószerek » Kézi mosogatószerek

Jar Professional kézi mosogatószer 5 liter, Lemon/Sensitive Tea Tree&Mint

Cikkszám: JAR5
Jar Professional kézi mosogatószer 5 liter, Lemon/Sensitive Tea Tree&Mint
Nettó egységár: 5.690 Ft Bruttó egységár: 7.226 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TOVÁBBI KÉPEK:

Jar Professional kézi mosogatószer 5 liter, Lemon/Sensitive Tea Tree&Mint

TERMÉKLEÍRÁS:

A Jar Professional folyékony mosogatószer kiválóan alkalmas evőeszközök, fazekak és serpenyők, konyhai eszközök és egyéb felületek el- és lemosására, valamint áztatására. Tartós és hatékony mosogatószer. Gyorsan oldja a zsíros szennyeződéseket. Egyéb felületeken (ablak, tükör, asztallap, szék) is használható.

Elkészítés és felhasználás:

Edények, fazekak és serpenyők, porcelán- és üvegedények elmosásához: Töltse fel a mosogatótálcát kézmeleg vízzel, majd öntsön a termékből a vízbe. Adagolás: 2 kupaknyi vagy 2 nyomásnyi 40–50 liter vízhez. Használat után alaposan öblítse le az edényeket. Ablak, tükör, asztallap vagy szék lemosásához: Cseppentsen egy keveset a termékből egy 600 ml-es, szórófejes üvegbe, majd töltse fel vízzel. Fújja a felületre, majd törölje le egy száraz vagy nedves ruhával. Használat után mosson kezet. Az adagolásra vonatkozó részletes utasítás a termékcsomagoláson olvasható. Professzionális használatra. Az eredeti flakonban, száraz, hűvös helyen, hőtől távol tartandó.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Összetevők: 5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Illatanyagok, Linalool.

Kiszerelés: 5 liter.
Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 3 db.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél