Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Szappanok, kézkrémek, légfrissítők és illatosítók » Folyékony szappanok, habszappanok, tusfürdők

Soft-cream folyékony szappan, 1 liter

Cikkszám: EHFSZSOFT
Soft-cream folyékony szappan, 1 liter
Nettó egységár: 1.729 Ft Bruttó egységár: 2.196 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

Napról napra jobb érzést ad. Krémhatású: prémium minőségű alkotóelemekből készült, a kézkrémekhez hasonló érzést biztosít kézmosás közben és még hosszan utána. A magzatmázban zsírzó szerepet betöltő gliceril oleát puhítja, ápolja és védi a bőrt a fizikai és kémiai szennyeződésekkel szemben. B5 provitaminnal: a kozmetikumokban alkalmazott B5 provitamin jól ismert, sejtregeneráló hatása biztosítja, az igénybe vett kézbőr egészséges állapotának helyreállítását. Sérült kézbőrön (pl gyermekeknél horzsolás) segíti a bőr regenerálódását. Unisex illat (shea vajas krém): bársonyos illata kellemes élményt nyújt kézmosás közben. Semleges, unisex illata teszi lehetővé használatát férfiak és nők számára egyaránt. Kristály-fehér gyöngyház szín: gyöngyház-fehér színe nemesen csillan meg a háttérben kristályosan telt, fehér folyadék felszínéről. A ragyogó látszat puha, lágy érzést takar. Súly: 1 kg. Adagolás: töményen.

Csomagolás: 1 db, gyűjtő csomagolás: 8 db/zsugor.

A(z) Soft-cream folyékony szappan alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél