Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Szappanok, kézkrémek, légfrissítők és illatosítók » Folyékony szappanok, habszappanok, tusfürdők

Soft-lux folyékony szappan és tusfürdő, 5 liter

Cikkszám: CLEANCSOFTL5000
Soft-lux folyékony szappan és tusfürdő, 5 liter
Nettó egységár: 4.390 Ft Bruttó egységár: 5.575 Ft
Készlet info:
RENDELÉSRE
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

Citrusos varázs a tiszta kezekért. Nagy habzóképességgel: az átlagos folyékony szappanokéhoz képest (pl. Commerce) nagyobb a habzása, e tulajdonságnak köszönhetően kiválóan használható a kézmosáson kívül tusoláshoz is. Bőrbarát pH értékű: a bőrhöz igazított pH értéknek köszönhetően a kéz szárítása nélkül használható, naponta többszöri alkalommal. B5 provitaminnal: a kozmetikumokban alkalmazott B5 provitamin jól ismert sejtregeneráló hatása biztosítja, az igénybe vett kézbőr egészséges állapotának helyreállítását. Unisex illattal (frissítő citrus): tusolás vagy kézmosás közben kellemes, kényeztetően édes élményt nyújt. Semleges, uniszex illata teszi lehetővé használatát férfiak és nők számára egyaránt. Selyem-világoszöld gyöngyház szín: selyemfényű színe minőségi megjelenést tükröz a tenyéren. Súly: 5,3 kg. Adagolás: töményen.

Csomagolás: 1 db.

A(z) Soft-lux folyékony szappan és tusfürdő alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél