Katrin Budapest márkaképviselet logó

 

Vegyiáruk, takarítóeszközök, csomagolás » Tisztítószerek » Kézi mosogatószerek

Urania fertőtlenítő kézi mosogatószer, 1 liter

Cikkszám: EHURANIA1
Urania fertőtlenítő kézi mosogatószer, 1 liter
Nettó egységár: 1.949 Ft Bruttó egységár: 2.475 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

A világ első klórmentes fertőtlenítő mosogatószere. Kombinált mosogatószer: egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg. Baktericid (MRSA), fungicid, virucid. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer a HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja.
Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc): ennyi idő alatt elvégezhető a mosogatási művelet az áztatás közben, így amíg eltelik az 5 perc, addig sem kell várni.
Nagyon alacsony felhasználási koncentráció (0,5%): 0,5%-os alkalmazással -nagy fehérjeterhelés mellett-tökéletesen tisztít és fertőtlenít. Klór-és oldószermentes: a klór mérgező szaga és rendkívül maró hatása mellőzésével mosogatja el a tányérokat, edényeket és evőeszközöket. Friss citrus illat (narancs): kellemes közérzetet biztosít a mosogatás közben, és nem befolyásolja a feltálalt ételek élvezhetőségét.
Foszfátmentes: a csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé. Súly: 1,08 kg. Adagolás: 10 liter vízhez 50 ml (0,5%). Behatási idő: 5-10-15 perc.

Csomagolás: 1 db, gyűjtő csomagolás: 8 db/zsugor.

A(z) Urania fertőtlenítő mosogatószer alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél