Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Mosogatószivacsok, dörzsik

Bonus karcmentes súroló szivacs teflonra, 1 db-os, B026

Cikkszám: EHBIGM1
Bonus karcmentes súroló szivacs teflonra, 1 db-os, B026
Nettó egységár: 209 Ft Bruttó egységár: 265 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus karcmentes súroló szivacs teflonra, 1 db-os, B026Bonus karcmentes súroló szivacs teflonra, 1 db-os, B026

TERMÉKLEÍRÁS:

Karcmentes tisztaság! Hatékony és karcmentes tisztaság a finom, érzékeny felületeken is.

A kosz nem válogat, sokszor a legfinomabb felületeken rakódik le. Ha eddig azért nem mertük a lakás ezen részeit súrolni, mert attól féltünk, hogy kárt teszünk az érzékeny anyagban, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljuk a BONUS? Karcmentes mosogatószivacsot. Tökéletes konyhai rozsdamentes felületekre, de kárpitokra vagy speciális bevonatú konyhai edények tisztítására is, a fürdőszobában pedig a vízkő vagy a szappanmaradványok eltávolítására vethetjük be. Nézzük, miből áll ez a csodás háztartási alapdarab? Összetevője nem más, mint a magas minőségű szivacs, melyre karcmentes fehér dörzsiréteget rögzítettünk. Miért pont fehéret? Amellett, hogy igazán dekoratívvá teszi a szivacsot, már a legapróbb eltávolított kosz is észrevehető rajta, így lesz igazán örömteli és látványos feladat a takarítás.

Annak érdekében, hogy a kíméletes súrolás során a lehető legpontosabban tudjuk irányítani a szivacsot, az oldalán vájatokat hoztunk létre a biztos fogás érdekében. A gyors munkavégzés érdekében pedig megnöveltük a szivacs méretet 135x90x45 mm-re, így nagyobb felületen nagyobb súrolóerőt tudunk kifejteni.

Az 1 darabos kiszerelésű szivacs ráadásul igazán tartós darab: a prémium anyagminőség garantálja, hogy hosszú ideig hasznos és esztétikus társunk lesz az egész lakásban. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a szivacs hatékonyságával, szépségével és tartósságával egyaránt hódít.

Méret: 13,5x9x4,5 cm. Súly: 15g. Kiszerelés: 1 db.

Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 48 db.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél