Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Mosogatószivacsok, dörzsik

Bonus mosogatószivacs 10 db-os, formázott, B323

Cikkszám: EHMB323
Bonus mosogatószivacs 10 db-os, formázott, B323
Nettó egységár: 419 Ft Bruttó egységár: 532 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus mosogatószivacs 10 db-os, formázott, B323Bonus mosogatószivacs 10 db-os, formázott, B323

TERMÉKLEÍRÁS:

Tisztaság az egész házban, gazdaságosan! A BONUS ECO formázott mosogatószivacs nem ismer lehetetlent, ha kíméletesen hatékony takarításról van szó.

Hatékonyság és gondoskodás, a BONUS ECO formázott mosogatószivacs mindkettőben brillírozik. Karcmentes dörzsi rétegének hála gondoskodó határozottsággal vághatunk bele akár a nagytakarításba is. A szivaccsal a háztartási műveletek végtelen tárházát fedhetjük le: a mosogatáson túl akár a csempét is tisztára moshatjuk, de nem okoz gondot vele a vízkő eltávolítása, a függönykarnis légypiszkoktól történő mentesítése vagy akár a grillrácsra égett szennyeződés fellazítása sem.

A tökéletes takarítási eredmény szempontjából nem mindegy az sem, hogy a szivacs mennyire áll kézre. Oldalain a kényelmes fogás érdekében vájatokat helyeztünk el, ezáltal a takarítás komfortos és kényelmes élmény lesz.!

A 10 darabos kiszerelésű BONUS formázott mosogatószivacs igazán gazdaságos, így egyetlen csomaggal akár az egész háztartás igényét kielégíthetjük. Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így kímélve a környezetet.

A BONUS formázott mosogatószivacsunk 100%-ban magyar gyártású termék, melyet használat után alaposan kiöblítve érdemes száraz helyen tárolni, hogy megőrizzük élettartamát és frissességét.

Méret: 8,5x6,5x4,5 cm. Súly: 7g/darab. Kiszerelés: 10 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 10 csomag.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél