Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Felmosó készletek, vödrök

Bonus MicroMOP felmosókészlet (mop+nyél+vödör+csavaró), B616

Cikkszám: EHMB616
Bonus MicroMOP felmosókészlet (mop+nyél+vödör+csavaró), B616
Nettó egységár: 2.590 Ft Nettó akciós ár: 2.202 Ft Bruttó akciós ár: 2.796 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 klt
  klt

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus MicroMOP felmosókészlet (mop+nyél+vödör+csavaró), B616

TERMÉKLEÍRÁS:

Legnépszerűbb szettünk! A BONUS+ MicroMOP szett a felmosószettek királynője.

Kezdünk elveszni a felmosószettek hatalmas felhozatalában? Valójában csak egy otthoni, jól kinéző és minőségi összeállítást szeretnénk, amire végre büszkék lehetünk? Ne keressünk tovább, a BONUS+ MicroMOP szett minden elvárásunkat teljesíti, és felül is múlja. Azért alkottuk meg, hogy többé soha ne kelljen a nulláról kezdeni a felmosáshoz szükséges kellékek beszerzését. Ebben a trióban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy a takarítás a napi rutinból az élmény színvonalára emelkedjen.

Kezdjük a 18l-es BONUS felmosóvödörrel, melynek űrtartalma az átlagnál nagyobb, stabil és ergonomikus kialakítása miatt mégis könnyebben kezelhető, mint arról eddig valaha álmodni mertünk. Egy ilyen szupersztár vödörhöz egy hasonlóan ütős felmosófej dukál. A MicroMOP óriási nedvszívó képességgel rendelkezik és nedvesen nehéz lesz, emiatt nem kell rányomni a padlóra takarítás közben. Ráadásul a lehető leghigiénikusabb megoldás, hiszen 99,95%-ban eltávolítja a felületi baktériumokat. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy mosható is, ami extrán higiénikussá teszi, akkor valóban megütöttük a főnyereményt. A hozzá tartozó 130 cm-es alukróm felmosónyél ráadásul ideális, ha nehezen elérhető sarkokat szeretnénk könnyen és erőkifejtés nélkül elérni.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a szett a fentieken kívül rendelkezik még egy fantasztikus előnnyel, ami nem más, mint a varázslatos lila-zöld színkombinácó, mely szerelem első látásra. Búcsút inthetünk a meghatározhatatlan színűre fakult felmosóknak, ez a kollekció egy igazi stílusikon, mely szó szerint színt visz a hétköznapjainkba.

4 részes MicroMOP Set:
- Lila felmosó vödör 18L – neon zöld csavaró kosárral
- MicroMOP felmosófej
- Alukróm felmosó nyél 130 cm

Kiszerelés: 1 készlet.

Csomagolás: 1 készlet.

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél