Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Felmosófejek, mopok, nyelek

Bonus SoftMOP felmosófej, B278

Cikkszám: EHMB278
Bonus SoftMOP felmosófej, B278
Nettó egységár: 289 Ft Bruttó egységár: 367 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus SoftMOP felmosófej, B278

TERMÉKLEÍRÁS:

Óriási nedvszívás egyetlen felmosófejjel! A BONUS SoftMOP egy igazi klasszikus felmosófej, melynek minden háztartásban ott a helye. Emlékszünk még az amerikai filmekben gyakran látott felmosófejre, mely mindig olyan hatékonynak és divatosnak tűnt? A BONUS SoftMOP pontosan ilyen, csak a filmvászon helyett a saját lakásunkban tapasztalhatjuk meg varázslatos tisztaság élményt. A titok az anyagban rejlik, mely 80% viszkóz és 20% poliészter, emiatt fantasztikus nedvszívó képességekkel rendelkezik. Egy papír tapintású anyagról van szó, mely víz hatására megduzzad és saját súlyának sokszorosát zárja magába.

Ha egy olyan felmosófejet keresünk, mely strapabíró és nem kell félteni a durvább felületektől sem, akkor ne keressünk tovább. A SoftMOP kül- és beltéren is használható, és akár magas, elérhetetlen helyek pókhálózására, vagy portalanításra is bevethető. A papírszerű viszkóz anyaga miatt bátran alkalmazhatjuk érdes felületeken is pl. lépcsők csúszásgátló részén, vagy betonon. Ezt a dekoratív megjelenésű klasszikust egyetlen méretben, zöld kupakkal szerezhetjük be, amiatt pedig nem kell aggódnunk, hogy a már meglévő felmosó nyélhez illeszkedik-e. A kényelmes használat érdekében kettő az egyben menetű fejjel készítettük, ezért szinte minden nyéllel kompatibilis.

Egy ilyen divatos és hatékony felmosófej esetén természetesen a környezetvédelem is előtérbe kerül. Szívügyünk a klímavédelem, így nem is volt kérdés, hogy 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból dolgozzunk. Nedves törlőkendők és intimbetétek gyártási sorából keletkező nyesedéket hasznosítunk újra, így az alapanyagok újjászületnek.

Méret: 33x9x6 cm. Súly: 145g. Kiszerelés: 1 db.

Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 18 db.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél