Katrin Budapest márkaképviselet logó

 

Vegyiáruk, takarítóeszközök, csomagolás » Szappanok, kézkrémek, légfrissítők és illatosítók » Fertőtlenítő szappanok, kézfertőtlenítők

Kliniko-Sept fertőtlenítő kéztisztító folyékony szappan, 1 liter

Cikkszám: EHCCKLINIS1
Kliniko-Sept fertőtlenítő kéztisztító folyékony szappan, 1 liter
Nettó egységár: 1.299 Ft Bruttó egységár: 1.650 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

Puha páncéllal a bacilusok ellen. Tisztít, fertőtlenít: a napi átlagszennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a ''kórházi kezek'' igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp): a tudomány mai állása szerinti legrövidebb idő alatt végzi el a kézfertőtlenítést. Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV). Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Tartós, 4-6 órás visszafertőzés elleni védelem: a Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Illat-és színezékmentes: mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól. Súly: 1,11 kg. Adagolás: töményen. Behatási idő: 30-60 másodperc.

Csomagolás: 1 db, gyűjtő csomagolás: 8 db/zsugor.

A(z) Kliniko-Sept fertőtlenítő kéztisztító szappan alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Minőségét megőrzi: 2 évig
ÁNTSZ engedély száma: 5-K1904-1/2003
OTH engedély száma: 12892-4/2017/KJFFO

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél