Katrin Budapest márkaképviselet logó

 

Vegyiáruk, takarítóeszközök, csomagolás » Szappanok, kézkrémek, légfrissítők és illatosítók » Fertőtlenítő szappanok, kézfertőtlenítők

Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító folyékony szappan, 5 liter

Cikkszám: CCKLSO5
Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító folyékony szappan, 5 liter
Nettó egységár: 5.190 Ft Bruttó egységár: 6.591 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db - Min:1
  db - Min:1

TERMÉKLEÍRÁS:

Barátságos kézfertőtlenítő, tartós védelemmel. Tisztít, fertőtlenít: a napi átlagszennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei az erősen igénybe vett kezekhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp): a tudomány mai állása szerinti legrövidebb idő alatt végzi el a kézfertőtlenítést. Baktericid, yeasticid. Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. A HACCP-ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Az ÁNTSZ által elfogadott kézfertőtlenítő szer. Tartós, 4-6 órás visszafertőzés elleni védelem: a Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (a kéz használatba vételétől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Friss gyümölcs illatú: frissítő hatású illatának köszönhetően nem kényszeres kötelesség a kézfertőtlenítés, hanem egy rövidnek tűnő kellemes élmény. Súly: 5,42 kg. Adagolás: töményen. Behatási idő: 30 másodperc.

Csomagolás: 1 db.

A(z) Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító szappan alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél