Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Mosogatószivacsok, dörzsik

Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146

Cikkszám: EHMB146
Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146
Nettó egységár: 309 Ft Nettó akciós ár: 263 Ft Bruttó akciós ár: 334 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146Bonus DUO karcmentes mosogatószivacs, 2 db-os, B146

TERMÉKLEÍRÁS:

Kettős hatás a dupla tisztaságért! A BONUS+ DUO karcmentes mosogatószivacs tökéletesen ötvözi a dörzsi és a szivacsos kendő előnyeit.

Elegáns megjelenésénél már csak a hatékonysága nagyobb ennek a divatos mosogatószivacsnak, melynek titka, hogy két oldalán két különböző tisztítófelület található. Végre fellélegezhetünk, nem kell takarítás közben folyamatosan különböző szivacsokat magunknál tartani. Míg a dörzsiréteggel a legmakacsabb megszáradt ételmaradékokat is kíméletesen lesikálhatjuk, addig a tízszeres nedvszívó képességű szivacsos kendő résszel könnyedén letörölhetjük a konyhapultot vagy az ékezőasztalt. Miért jó ez? Mert a dörzsit és a nedvszívó kendőt egyetlen termékben ötvözi, így helytakarékos. Emellett hihetetlenül környezetbarát is, hiszen a dörzsi 100%-ban újrahasznosított rostokból készült.

A kettős hatás itt még nem ér véget. A 8 mm vastag karcmentes újrahasznosított barna dörzsi és a tízszeres nedvszívó képességű pink cellulóz szivacsos kendő együtt dolgozik konyhánk és fürdőszobánk tisztaságáért. Ideális minimalista otthonokba, vagy azok számára, akik a szeretnének egyetlen termékkel két különböző szivacsot kiváltani. Nevéhez hűen 2 db-os kiszerelésben érhetjük el, így a duo hatás már a csomagolásnál is érvényesül. Intenzív használat mellett a mosogatószivacsot érdemes 3-4 hetente lecserélni, ezáltal megelőzve a baktériumok elszaporodását.

Méret: 9,5x7x3,5 cm. Súly: 10 g/darab. Kiszerelés: 2 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 31 csomag.

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél