Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Mosogatószivacsok, dörzsik

Bonus PRO formázott mosogatószivacs, 4 db-os, HACCP/HoReCa, B118

Cikkszám: EHMB118
Bonus PRO formázott mosogatószivacs, 4 db-os, HACCP/HoReCa, B118
Nettó egységár: 329 Ft Bruttó egységár: 418 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus PRO formázott mosogatószivacs, 4 db-os, HACCP/HoReCa, B118Bonus PRO formázott mosogatószivacs, 4 db-os, HACCP/HoReCa, B118

TERMÉKLEÍRÁS:

Professzionális szivacs HACCP szabvány szerint. A BONUS PRO formázott mosogatószivacs éttermekben, hotelekben és közintézményekben is megállja a helyét.

BONUS PRO Formázott szivacsunkat kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeinek megfelelően terveztük meg. A szivacs az élelmiszerbiztonsági vizsgálatok során megfelelt az FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak, így ideáis választás a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára. Egyedi fejlesztésű szürke színű dörzsirétegével karcmentesen távolíthatjuk el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is.

135x71x45 mm-es méretének köszönhetően a nagyméretű tapadásmentes vagy TeflonTM felületek tisztítása jelentősen kevesebb időt vesz igénybe. Legyen szó bármilyen érzékeny felületről, ugyanez a hatékonyság a HoReCa szegmens többi ágazatában is elérhető.

A termékünk körömkímélő vájata erős fogást biztosít, ennek eredményeképpen a szivaccsal nagy erő fejthető ki takarítás közben. A szivacstest 22 kg/m3 sűrűségű és 3,7 kPa keménységű poliuretán habból készült, melyhez egy 8 mm-es vastagságú 550 g/m2 felületű szürke színű karcmentes súroló réteg illeszkedik. A szivacs tartóssága érdekében a poliészter és poliamid szálakat erős kémiai kötéssel egyesítettük.

A HACCP rendszer irányelveinek megfeleően a BONUSPRO 4-es kiszerelésű formázott szivacsunk színkódolt, garantálva ezzel azt, hogy a megfelelő színű szivacsot a megfelelő tevékenységre használjuk.

Méret: 13,5x7x4,5 cm. Súly: 13 g/darab. Kiszerelés: 4 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 15 csomag.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél