Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Felmosófejek, mopok, nyelek

Bonus MicroMOP felmosófej, B629

Cikkszám: EHMB629
Bonus MicroMOP felmosófej, B629
Nettó egységár: 699 Ft Bruttó egységár: 888 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus MicroMOP felmosófej, B629

TERMÉKLEÍRÁS:

A felmosófejek sztárja a mikroszál erejével! A BONUS+ MicroMOP a leghatékonyabb nedvszívással rendelkező felmosófej sima padlófelületekhez. A padlómosás során az egyik legnagyobb kihívás, hogy a koszt valóban fel tudjuk szedni és megakadályozzuk a piszok ide-oda tologatását. Nem elég csak simogatni a padlót, egy igazán jó felmosófej képes arra, hogy valóban felveszi a szennyeződéseket. A MicroMOP képes erre, méghozzá erőfeszítés nélkül, hiszen óriási nedvszívó képességgel rendelkezik és nedvesen nehéz lesz, emiatt nem kell rányomni a padlóra takarítás közben. Egyetlen húzással csodálatos tisztaságot érhetünk el, a felület pedig szinte száraz marad.

Mivel kevés nedvesség távozik belőle, így kifejezetten ajánlott faburkolatokhoz vagy laminált padlókhoz, de bárhol bevethetjük, ahol gyors száradási időre van szükségünk. Természetesen az csak egy dolog, hogy a padló tisztának látszik, de vajon baktériummentes is? A BONUS+ MicroMOP a lehető leghigiénikusabb megoldás, 99,95%-ban eltávolítja a felületi baktériumokat, így ideális, ha extrán odafigyelnénk a tisztaságra, mert kisgyerekek, vagy akár háziállatok vannak a lakásban. A felmosófej kettő az egyben menettel rendelkezik, így szinte minden típusú nyélhez illeszkedik.

A BONUS+ MicroMOP másik kényelmes tulajdonsága a moshatóság, így soha többé nem kell azon aggódnunk, hogy minden felmosással egyre koszosabban tesszük félre a mopot. Ez a mikroszálas felmosófej igazi háztartási kedvenc, szőtt kialakítása miatt rendkívül tartós, így sokáig élvezhetjük tisztító hatását. A termékre persze nem csak a hátrahagyott ragyogás miatt fogunk felfigyelni, a lila-zöld színkombináció azonnal magához vonzza a tekintetünket és jókedvre derít a legszürkébb napokon is.

Méret: 30x11x8 cm. Súly: 150g. Kiszerelés: 1 db.

Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 21 db.

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél