Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Felmosófejek, mopok, nyelek

Bonus pamut mop felmosófej L-es, (CottonMOP/EcoMOP), B491

Cikkszám: EHMB491
Bonus pamut mop felmosófej L-es, (CottonMOP/EcoMOP), B491
Nettó egységár: 329 Ft Nettó akciós ár: 280 Ft Bruttó akciós ár: 355 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus pamut mop felmosófej L-es, (CottonMOP/EcoMOP), B491

TERMÉKLEÍRÁS:

A padlótisztítás klasszikusa 3 méretben. A BONUS CottonMOP egy univerzális megoldás a padló tisztán tartására kül és beltérben egyaránt. Minden lakásban megvannak a kritikus pontok a tisztaság szempontjából, a legtöbb esetben ez nem más, mint a padló. Csak akkor szép, ha csillogóan tiszta, és azonnal meglátszik rajta, ha pár napja nem foglalkoztunk vele. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő felmosófejjel vágjunk neki a padló felmosásának. A BONUS CottonMOP-ot pontosan erre álmodtuk meg. A legjobb, hogy univerzálisan mindenféle padlófelületre használhatjuk, felmoshatunk vele a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, de akár kültéren is bevethetjük, a teraszon vagy a bejárati ajtó előtti belépőnél is.

Előfordult már velünk, hogy megvettünk egy felmosófejet, majd otthon derült ki, hogy nem kompatibilis a nyéllel? Tudjuk, milyen bosszantó, éppen ezért a BONUS CottonMOP kettő az egyben menetű, így szinte minden nyéllel kompatibilis. Az anyaga 50% pamut és 50% poliészter-viszkóz keverék, így garantált a hatékony nedvszívás.

Érdemes a méretre is odafigyelni: ha gyorsan szeretnénk minél nagyobb felületet felmosni, akkor válasszuk az XXL-es méretet, általános felhasználáshoz az XL-eset, ha pedig nehezen hozzáférhető helyekre nyúlnánk be a moppal, akkor az L-es lesz a legoptimálisabb.

Egy ilyen klasszikus, sokoldalú terméket a környezetbarát megoldások tesznek még szerethetőbbé. Annak érdekében, hogy védjük a Földet, a BONUS CottonMOP-ot újrahasznosított pamutból készítettük. Mit jelent ez pontosan? A felmosófejben kidobott és fel nem használt szövet és ruházati termékek kelnek új életre.

Méret: 30x9x6 cm. Súly: 150g. Kiszerelés: 1 db.

Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 30 db.

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél