Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Törlőkendők

Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453

Cikkszám: EHMB453
Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453
Nettó egységár: 359 Ft Bruttó egységár: 456 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453Bonus MicroUNI mikroszálas törlőkendő, B453

TERMÉKLEÍRÁS:

Makulátlan tisztaság a mikroszálak erejével. A BONUS+ MicroUNI kendő a szösz-és csíkmentes tisztaság nagymestere!

Minden háztartásban szükség van egy pihe-puha, kellemes kendőre, mellyel öröm a törölgetés és a finom szálai szinte magukba szippantják a szennyeződéseket. A BONUS+ MicroUNI pont ilyen, egy csinos, bársonyos tapintású kendő, mely egy rendkívül különleges technológia eredménye. A szövetet úgy alakítottuk ki, hogy kapillárisai magukba zárják és bent tartják a szennyeződéseket, ráadásul a kendő súlyához képest akár hétszeres mennyiségű folyadékot is képesek felvenni. Nem csoda, ha ezek után igazi klasszikusként vonul be a háztartásokba! Selymes puhasága elvarázsol, hatékonysága pedig lenyűgöz, így már az első használat után a kedvencünk lesz.

A BONUS+ MicroUNI kendőben a legjobb, hogy minden felületen hatékony, mert nem karcol és nem hagy nyomot. Bátran használhatjuk olyan érzékeny felületekre is, mint kerámialap, az autó karosszériája vagy a TV képernyője. A mikroszálak azonnal munkába állnak: beszívják és magukba zárják a zsíros, olajos szennyeződéseket és a port. Hatalmas előnye, hogy bármilyen vegyszer nélkül önmagában is megállja a helyét szárazon vagy akár nedvesen, így pillanatok alatt elérhetjük a ragyogó tisztaságot. Használat után pedig csak bedobjuk a mosógépbe egy 60 fokos programra mosószer nélkül, és máris olyan lesz, mint új korában.

Kiterített mérete: 22x20 cm. Súly: 32g/darab. Kiszerelés: 1 darab.

Csomagolás: 1 darab, gyűjtőcsomagolás: 40 darab.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél