Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Törlőkendők

Bonus MicroGLASS mikroszálas törlőkendő, B477

Cikkszám: EHMB477
Bonus MicroGLASS mikroszálas törlőkendő, B477
Nettó egységár: 359 Ft Bruttó egységár: 456 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 db
  db

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus MicroGLASS mikroszálas törlőkendő, B477Bonus MicroGLASS mikroszálas törlőkendő, B477Bonus MicroGLASS mikroszálas törlőkendő, B477

TERMÉKLEÍRÁS:

Az üvegtisztítás nagymestere! A BONUS+ MicroGLASS kendő a mikroszálak erejével tisztítja tökéletesen szöszmentesre az üvegfelületeket.

Takarítás szempontjából az egész lakásban a legtrükkösebb felület az üveg. Itt csak a tökéletes az elég jó, hiszen folyamatosan fényben úszik, így minden folt, karcolás, por és csík meglátszik rajta. Ha jártunk már úgy, hogy egy alapos ablakpucolás után messziről ránézve a nyílászárókra csíkok tömkelegét vettük észre az üvegen, akkor tudjuk, hogy mennyire fontos a jó minőségű ablaktisztító kendő. A BONUS+ MicroGLASS kendőt pontosan az üvegfelületek makulátlan tisztaságának érdekében hoztuk létre.

Az átlagnál kötöttebb szövésű mikroszálas kendő nem szöszöl, így tökéletes választás az ablakpucolásra, szemüvegtörlésre vagy a szélvédő takarítására. Ennek a kendőnek a konyhában is nagy hasznát vesszük majd, amikor egy kiadós vendéglátás után az üveg-és kristálypoharakat próbáljuk csillogóan tisztává varázsolni. A MicroGLASS kendő titka a szálakat alkotó kapillárisok millióiban rejlik, melyek csillogóra polírozzák az edényeket és az étkészletet. Ha egyszer kipróbáltuk, már soha nem fogunk visszatérni a hagyományos rongyokhoz a takarításnál.

A hatékonyság, puhaság és kényelmes használat mellett nagy előnye, hogy környezetbarát, hiszen nem igényel tisztítószert, szárazon és nedvesen önmagában is megállja a helyét. Ráadásul mosógépben mosva évekig kitart, így feleslegessé teszi a papírtörlők használatát.

Kiterített mérete: 35x35 cm. Súly: 40g/darab. Kiszerelés: 1 darab.

Csomagolás: 1 darab, gyűjtőcsomagolás: 50 darab.

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél