Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Törlőkendők

Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785

Cikkszám: EHMB785
Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785
Nettó egységár: 1.419 Ft Bruttó egységár: 1.802 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785Immunetec by BONUS Bioactive MicroCLEAN+ mikroszálas törlőkendő, 4 db-os, B785

TERMÉKLEÍRÁS:

4-színű higiéne a háztartásod biztonságához! Az Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendő tökéletesen kiszolgálja háztartásunkat, komplett megoldást kínálva a higiénikus takarításra.

Az Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendőt kifejezetten a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm tömegű anyagból 10 000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A Immunetec Bioactive Microcloth anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid. A törlőkendő előnyeinek azonban még nincs vége.

A kendőt a hozzáadott ezüstion alapú antimikrobiális Immunetec adalékanyag teszi igazán különlegessé. Míg a mikroszál fizikailag távolítja el a kórokozókat, az ezüstionok széles spektrumon pusztítják el a baktériumokat, gombákat, vírusokat. A kórokozókat ekképpen nem visszük át egyik helyről a másikra, egyúttal élvezhetjük mikroszálas technológia előnyeit: a kendő kapillárisai révén tömege hatszorosának megfelelő folyadékot képes felvenni és magában tartani. Ezen felül a hosszantartó használat is garantált. Az Immunetec adalékanyagnak köszönhetően e törlőkendő nem válik kellemetlen szagok forrásává, ellentétben a hagyományos törlőkendőkkel.

A HACCP-rendszerek egyik elengedhetetlen feltétele a színkódolt tisztítóeszközök használata. A Immunetec Bioactive Microcloth kendőket ezeknek a szabványoknak megfelelően négy színben (piros, kék, sárga és zöld) kínáljuk, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt használhatunk a maximális higiéne érdekében. A kendő hatóanyaga nem oldódik ki, ezáltal nem hagy lerakódásokat.

Kiterített mérete: 32x32 cm. Súly: 35 g/darab. Kiszerelés: 4 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 11 csomag.

VIDEÓ:

Toalettpapír nagykereskedés - simplepay


Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél