Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Mosogatószivacsok, dörzsik

Bonus PRO Heavy Duty mosogatószivacs, 10 db-os, HACCP/HoReCa, B520

Cikkszám: EHMB520
Bonus PRO Heavy Duty mosogatószivacs, 10 db-os, HACCP/HoReCa, B520
Nettó egységár: 739 Ft Bruttó egységár: 939 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus PRO Heavy Duty mosogatószivacs, 10 db-os, HACCP/HoReCa, B520Bonus PRO Heavy Duty mosogatószivacs, 10 db-os, HACCP/HoReCa, B520

TERMÉKLEÍRÁS:

Professzionális szivacs profi felhasználóknak. A BONUSPRO Heavy Duty mosogatószivacs a HoReCa szegmens minden követelményének megfelel.

A BONUS PRO Heavy Duty szivacsunkat a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára minden igényt kielégítően alakítottuk ki. A tervezés során kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeit vettük figyelembe. A gazdaságos 10 db-os kiszerelésben elérhető termékünket kvarckristályos zöld színű dörzsiréteggel láttuk el, mely hatékonyan távolítja el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is.

A szivacs 135x85x40 mm-es méretének köszönhetően a nagy felületek tisztítása jelentősen kevesebb időt vesz igénybe. Ez különösen hasznos például a pékségekben használatos óriási méretű sütőtálca esetében, de ugyanez a hatékonyság a HoReCa szegmens minden ágában elérhető. A BONUS PRO Heavy Duty szivacs biztonsággal használható az élelmiszer-és vendéglátóiparban is. A termék az élelmiszerbiztonsági vizsgálatok során megfelelt az FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak.

A szivacsok élettartamának meghatározó tényezője a dörzsiréteg, ezért a poliészter és poliamid szálakat erős kémiai kötéssel egyesítettük a szivacs tartóssága érdekében. Az élettartam meghosszabbítása érdekében használat után alaposan öblítsük ki, és száradás után száraz helyen tároljuk. Ezzel megelőzhető a baktériumok és a gombák megtelepedése a szivacson.

Méret: 13,5x8,5x4 cm. Súly: 15 g/darab. Kiszerelés: 10 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 50 csomag.

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél