Katrin Budapest márkaképviselet logó

Vegyiáruk, takarítóeszközök » Takarítóeszközök » Törlőkendők

Bonus UNI univerzális törlőkendő 3 db-os, B179

Cikkszám: EHM103035
Bonus UNI univerzális törlőkendő 3 db-os, B179
Nettó egységár: 339 Ft Nettó akciós ár: 288 Ft Bruttó akciós ár: 366 Ft
Készlet info:
RAKTÁRON
Rendelési egység:
1 cs
  cs

TOVÁBBI KÉPEK:

Bonus UNI univerzális törlőkendő 3 db-os, B179Bonus UNI univerzális törlőkendő 3 db-os, B179

TERMÉKLEÍRÁS:

Univerzális tisztaság az egész lakásban! A BONUS+ UNI kendő lyukacsos szerkezetének és hatalmas nedvszívó erejének köszönhetően a háztartás minden pontján hódít.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak egy egyszerű és praktikus kendőre van szükségünk, mert hirtelen kiborult a víz, port törölnénk le egyetlen mozdulattal a polcokról vagy a toalettet tisztítanánk meg. A BONUS+ UNI kendő pont ilyen, egyszerűen és észrevétlenül siet a segítségünkre a legegyszerűbb takarítási feladatok esetén. Hihetetlenül strapabíró, magas viszkóztartalmának köszönhetően saját súlyának 12-szeresét is képes felvenni, erőteljes nedvszívó hatását a lyukacsos kialakítás pedig csak tovább fokozza. A perforált szerkezet könnyen felveszi a szennyeződést, a porózus anyag pedig garantálja, hogy használat után egy-kettőre megszáradjon.

Úgy terveztük meg, hogy mérete ideális legyen nagy felületek tisztán tartásához. Hajtsuk négybe, és töröljünk le egy nagyobb felületet, majd váltogassuk az oldalakat. Így két öblítés között rengeteg munkát el tudunk vele végezni. Folyamatosan szükségünk lesz rá az egész háztartásban, így egyetlen csomagba 3 darabot is tettünk, a 4 féle szín pedig lehetővé teszi, hogy a különböző feladatokra más-más kendőt használjunk a lakás különböző pontjain.

Ez a kendő nem véletlenül kapta az UNI nevet, univerzális használhatóságát jól bizonyítja, hogy az otthoni használaton kívül professzionális környezetben is megállja a helyét, ugyanis tökéletesen megfelel a HACCP előírásoknak.

Termékösszetétel: 82% viszkóz, 18% poliészter.

Kiterített mérete: 38x38 cm. Súly: 16g/darab. Kiszerelés: 3 db/csomag.

Csomagolás: 1 csomag, gyűjtőcsomagolás: 25 csomag.

KOMPATIBILIS VAGY HASONLÓ TERMÉKEK:

Katrin szappanadagoló kihelyezés
Kövess minket Facebookon!
Smiley blog
wc papír webáruház hírlevél